Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Brasserie de Keizer BV Dé smaakmaker in de keuken (Zelfstandig werkend kok)

Wil jij graag de “smaakmaker” in de keuken worden? Kom dan werken als leerling Zelfstandig Werkend Kok bij De Keizer in Gemert! Je komt terecht in gezellige en bruisende horeca-onderneming met het mooiste terras van Gemert. De Keizer is al sinds jaar en dag een begrip in Gemert. Het karakteristieke pand is al eeuwen het huis van gastvrijheid en gezelligheid. Het prachtige zicht op het kasteel van Gemert trekt daarom ook vele gasten naar ons restaurant. Maar De Keizer staat niet alleen voor heerlijk dineren, ook voor een lekkere lunch zijn we dagelijks geopend. En aan onze gezellige toog en lange tafels kunnen onze gasten lekker borrelen met hapjes en drankjes tot in de late uurtjes. Kortom, Brasserie De Keizer staat voor één en al beleving. Daarnaast werken we graag samen met onze grote zus restaurant Dientje, zodat we onze lokale en regionale ambities nog verder kunnen ontwikkelen. Wil jij mee groeien?

Naar wie zijn wij op zoek?

• Smaakmaker in de keuken • Fluitend naar je werk gaan • Oog voor detail • Passie voor het vak

Wat biedt het bedrijf?

• meegroeien in een ambitieuze organisatie • bij goed functioneren: een vaste aanstelling • leuk team • prachtige werklocatie

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder