Restaurant 't Wevershuisje Op zoekt naar passie en vakkundigheid, hier zul je het vinden!
Wij zijn een klein restaurant met 52 zitplaatsen. Het restaurant is 16 Juli overgenomen door Bo & Tommie Oppers. Twee jonge ondernemers van met een groot aantal werkervaring in zowel laag als hoog segment. Beide zijn gedreven om nieuw talent op te leiden, wat natuurlijk de toekomst voor de horeca is. Binnen 't Wevershuisje werken we met een open keuken. In deze keuken staat hygiƫne dus hoog in het vaandel. Verder kookt Chef Bo alleen met zelfgemaakte vers en streekproducten. De kaart is opgebouwd uit een lunchkaart, en een dinerkaart met een 3 of 4 gangen menu, A la Carte en een verrassingsmenu. Binnen deze kaarten probeert Bo met seizoensproducten te werken. Ben je op zoek naar een jonge leerbedrijf waar je intensief begeleid kan worden. Solliciteer dan snel via info@restaurantwevershuisje.nl dan hopen we je snel te kunnen verwelkomen binnen ons team. Groetjes Bo & Tommie Oppers
Naar wie zijn wij op zoek?
Leergierig, communicatief vaardig, inzet en gemotiveerd.
Wat biedt het bedrijf?
In overleg
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P3-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P3-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P3-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P3-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P3-K2-W1 Verzamelt informatie
- P3-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- P3-K2-W3 Selecteert dranken
- P3-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P3-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P3-K3-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K3-W3 Stuurt medewerkers aan
- P3-K3-W4 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan