Medewerker hovenier

Groenvoorziening Vogels Ben jij leergierig, heb je groen vingers, ben je graag buiten en volg je een opleiding in het groen?

Als stagair 'medewerker hovenier' werk je mee binnen ons team van ca. 30 mensen. Je dag begint om 7 uur en om eindigt 16:30 uur. Je voert alle dagelijks voorkomende werkzaamheden uit samen met je collega's. Om een goede indruk van ons bedrijf en sector te krijgen draai je mee binnen alle voorkomende disciplines. Zo kun je zelf ook een keuze maken wat je het beste past. Denk hierbij aan: - Onderhoud van plantsoenen en verhardingen (schoffelen, snoeien, blad ruimen, maaien, vegen en borstelen van verhardingen); - Aanleg groen (rooien beplanting, grondwerk, bemesten, aanplant bomen, heesters en vaste planten); - Kleinschalig straat- en rioleringswerk en bouwkundige werken (vlonders en pergola's). Je leert met de machines te werken die nodig zijn om bovengenoemde werkzaamheden uit te kunnen voeren. Indien je bereid bent om je T rijbewijs te halen bestaat er ook de mogelijkheid om met zelfrijdende machines te gaan werken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig, gemotiveerd, kunnen samenwerken en flexibel.

Wat biedt het bedrijf?

Je komt bij ons te werken binnen een leuk team van hoveniers met de nieuwste machines en gereedschappen. Veel van deze mannen zijn al meerdere jaren werkzaam binnen onze organisatie. Bij een goed functioneren is de kans groot dat we je een vaste aanstelling aanbieden binnen onze organisatie. Op de werkvloer hebben we verschillende functies waar je in werkzaam kunt zijn. Medewerker onderhoud en/ of aanleg, machinist en wellicht in een later stadium voorman aanleg of onderhoud.

Wat ga je leren?

  • Uitvoeren werkzaamheden ten behoeve van aanleg/inrichting en onderhoud/beheer van de groene ruimte
  • B1-K1-W1 Draagt zorg voor flora, fauna, bodem en water
  • B1-K1-W2 Hanteert gereedschappen en/of machines voor aanleg/inrichting en onderhoud/beheer
  • B1-K1-W3 Communiceert over het werk
  • B1-K1-W4 Voert voorbereidende en afrondende werkzaamheden rondom aanleg/inrichting en onderhoud/beheer uit
  • Uitvoeren aanleg en onderhoud tuinen en/of stadsgroen
  • P1-K1-W1 Legt tuinen en/of stadsgroen aan
  • P1-K1-W2 Voert onderhoud uit aan tuinen en/of stadsgroen

lees verder