Hotel Ibis Kathedraal Gent Front Office Stagiaire
Een familiale werksfeer en open communicatie met alle afdelingen. Je werkt voornamelijk aan de receptie met afwisseling in de bar en eventueel ontbijt ondersteunen waar nodig. Je kan volledig meedraaien op alle shiften aan de receptie en wordt altijd ondersteund door een vaste medewerker. Naast begeleiding van de front office manager heb je ook een aangewezen stage mentor van de receptie. Ook is er een mogelijkheid om de studio van het hotel te gebruiken indien beschikbaar, dit wordt dan in mindering gebracht van jouw stage vergoeding.
Naar wie zijn wij op zoek?
Sociaal Leergierig Service minded Kennis van Engels en Frans is een plus.
Wat biedt het bedrijf?
Studio voor Stagiaires beschikbaar tegen kleine vergoeding Lunch tijdens werkdagen inbegrepen Flexibel uurrooster Mogelijkheid om alle afdelingen te leren kennen Persoonlijke begeleiding
Wat ga je leren?
- Onderneemt
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W3 Begroot financiën
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Bewaakt financiën
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
-
Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
- P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
- P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
- P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
- Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
- P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
- P2-K2-W2 Checkt de gast in
- P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
- P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
- P2-K2-W5 Checkt de gast uit
- P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
- P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten