Hollands Venetië Leuke leerbaan
Hollands Venetië in Giethoorn maakt onderdeel uit van een samenwerking met een 12-tal ondernemers die gezamenlijk het Horeca College Weerribben Wieden hebben opgericht. Bij deze erkende BBL-horecaopleiding ism Deltion en Drenthe College met werkgeversfinanciering en huisvestingsmogelijkheden kun je hele brede en aantrekkelijke ervaring opdoen naast je opleiding. Je hebt gegarandeerd gedurende je opleiding werk, je hoeft niet zelf op zoek naar een leerwerkbedrijf, want je wisselt per half jaar van bedrijf en je hebt verdiepingsexcursies in de regio. In dit traject heb je ook extra coaching. Indien er vervoersproblemen zijn kan de werkgever zorgen voor een oplossing. Interesse? Kijk op www.rpahorecacollege.nl voor meer informatie of mail naar info@rpahorecacollege.nl of bel met 06 30469017 Miriam Slomp-Dekkers voor meer informatie!
Naar wie zijn wij op zoek?
Vind je het leuk om anderen naar de zin te maken en wil je daar je beroep van maken? Heb je een open en nieuwsgierige houding, ben je een aanpakker, flexibel en werk je graag in een enthousiast team? Leer je graag in de praktijk? Reageer dan zeker. Twijfel je nog? Geen probleem, we gaan graag vrijblijvend het gesprek met je aan om te kijken of de horeca iets voor je is!
Wat biedt het bedrijf?
Het Horeca College Weerribben Wieden biedt: * erkende MBO BBL opleiding * grotendeels betaald door de werkgever * 4 dagen betaald werken, 1 dag naar school * gegarandeerde werkplekken, per half jaar wissel je om brede ervaring op te doen * extra verdiepingsexcursies in de regio * mogelijkheid van huisvesting * aantrekkelijke studentenkortingen * mogelijkheid om versneld het onderwijs te volgen * extra coaching bij studie, werk en leven
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een mbo-certificaat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring