Manager / ondernemer horeca

De Huyskamer VIER DAGEN WERKEN, EEN WEEKENDDAG VRIJ EN TOCH JE PASSIE UITVOEREN IN DE HORECA? DAT KAN!

Je zit vol energie, humor en wil graag aan de bak. Jij vind het leuk om Jij vind het leuk om onze gasten in de watten te leggen. Bij drukte zet jij je verstand op 0 en de frituur op 180. Lekker werken in een jong en enthousiast team. Verder: - Heb je positieve energie: elke dag met plezier naar je werk; - Loop je warm voor lekker eten; - Vind je proeven geen straf; - Ben je gemotiveerd om iets unieks op tafel te toveren

Wat biedt het bedrijf?

- Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige functie waar al het gerei de revue passeert. Wij zijn een startend bedrijf met veel ambitie en bevlogenheid; - Daarnaast bieden wij volop doorgroeimogelijkheden, trainingen, gezelligheid en woordgrappen; - Geld. Uiteraard meer dan het Horeca CAO biedt; - Een flexibele job in de dag- en avonduren; - Een 4-daagse werkweek en een weekenddag vrij (bij fulltime dienstverband), wij vinden zelf genieten namelijk ook heel belangrijk; - Doorgroeimogelijkheden als je dat graag wilt; - Regelmatige personeelsborrels en uitjes; - Trainingen, dat mes snijdt aan twee kanten;

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder