Meewerkend horeca ondernemer

Van der Valk Hotel Gilze - Tilburg F&B stage

Hotel Gilze-Tilburg is op zoek naar een enthousiaste stagiaire die veel energie heeft en onze collega’s wil ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden in het restaurant. Als gastheer/gastvrouw ziet geen dag er hetzelfde uit. Jij verricht verschillende taken en bent echt onderdeel van het huidige team! Jij gaat leren hoe je voor tevreden gasten zorgt. De gastheer/gastvrouw werkt in het a la carte Restaurant en soms tijdens feesten en partijen. Jij gaat leren om onze gasten de perfecte service te bieden door de gasten te ontvangen en hen van begin tot eind een onvergetelijke beleving mee te geven.

Naar wie zijn wij op zoek?

Gastvrijheid en gastvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend. Of je nu een beginnende stagiaire bent of niet, je staat met een glimlach op de werkvloer en krijgt energie van het werken in teamverband! Ook is stressbestendigheid erg belangrijk.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een erg aangename stagevergoeding van €400,- per maand bij een werkweek van 38 uur met elke werkdag een gratis huiskamer(lunch). Verder mag je met korting eten en drinken in het restaurant. Ook bieden wij je een gratis lidmaatschap op onze Toucan Health Club en korting op de aangeboden faciliteiten!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder