Kloster Graefenthal Zefstandig kok in een afwisselnde omgeving van lunchkaart, bruiloft tot groot festival
Leerdoelen in overleg, te denken valt aan: Meehelpen nieuwe Lunchkaart, ontwikkelen van minimaal 1 gerecht gerechten maken Portfolio maken voor klantgesprekken Maken van bestellingen en aanname van producten 3 fases voor evenement koken: 1) meelopen met een event 2) event samen met chef koken3) zelf uitvoeren met coach van chef kok
Naar wie zijn wij op zoek?
Servicegericht, teamwork en willen leren. Een rijbewijs met auto is een pré. Het belangrijkste: passie voor koken
Wat biedt het bedrijf?
Maak kennis met een veelzijdig bedrijf en een geweldig team. Er is veel variatie: van het dagelijks geopende cafe met lunchkaart tot de vele evenementen. Denk hierbij aan bruiloften, bedrijfsevenementen, muziekfestivals, middeleeuwse en kerstmarkt, Halloween & Comic Con Events in thema en muziekfestivals met meerdere stands.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat