Kloster Graefenthal Event manager bij een historische evenementenlocatie
De student doorloopt in de praktijk alle processen van event organisatie: - Beschrijving (Infosheet) - Marketing - Bemensing - Begroting - Draaiboek - Voorbereiding - coordinatie op de dag zelf - evaluatie
Naar wie zijn wij op zoek?
Proactief, leuk vinden om te organiseren, onderdeel willen zijn van een team. Vervoer naar locatie (rijbewijs of OV naar Goch Bhf), wonen in de buurt of op kamers gaan is voorwaarde.
Wat biedt het bedrijf?
Maak kennis met een veelzijdig bedrijf en een geweldig team. Er is veel variatie: van het dagelijks geopende cafe tot de vele evenementen. Denk hierbij aan bruiloften, bedrijfsevenementen, lunches. En publieke evenementen: muziekfestivals, middeleeuwse en kerstmarkt, Halloween & Comic Con Events in thema en muziekfestivals met meerdere stands.
Wat ga je leren?
- Stelt evenementplannen op en/of ondersteunt daarbij
- B1-K1-W1 Inventariseert wensen en eisen van de opdrachtgever
- B1-K1-W2 Verzamelt informatie voor evenementen en analyseert deze
- B1-K1-W3 Maakt een risico-analyse en een overzicht van benodigde vergunningen
- B1-K1-W4 Doet voorstellen voor evenementplannen en/of stelt deze bij
- B1-K1-W5 Werkt evenementplannen uit en presenteert deze
- B1-K1-W6 Stelt begroting en offerte op voor de opdrachtgever
- Organiseert evenement en evenementpromotie
- B1-K2-W1 Werkt een draaiboek en callsheet uit
- B1-K2-W2 Regelt de promotie van het evenement
- B1-K2-W3 Regelt de inhuur/aankoop van materialen, mensen, techniek, (virtuele) ruimtes, catering, vervoer en voorzieningen
- B1-K2-W4 Verzorgt de administratie met betrekking tot de deelnemers
- B1-K2-W5 Regelt de infrastructuur rondom het evenement
- B1-K2-W6 Regelt de inrichting van ruimtes, de installatie van materialen en apparatuur en de dagelijkse voorzieningen
- B1-K2-W7 Regelt de veiligheidsorganisatie van het evenement
- Ondersteunt bij de uitvoering van het evenement
- B1-K3-W1 Bewaakt de voortgang tijdens het evenement
- B1-K3-W2 Coördineert de verkoop/verhuur van producten, catering en aanvullende diensten
- B1-K3-W3 Coördineert de ontvangst van de bezoekers, artiesten, leveranciers en onderaannemers
- B1-K3-W4 Informeert en adviseert aanwezigen en handelt klachten af
- Rondt het evenement af
- B1-K4-W1 Handelt financiële, personele en administratieve zaken rondom evenementen af
- B1-K4-W2 Evalueert het evenement en doet verbetervoorstellen
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat