Zelfstandig werkend kok

De Kluizenaer Mooie en uitdagende stageplaats beschikbaar bij de Kluizenaer

De Kluizenaer heeft verschillende mogelijkheden voor jou als stagiair. We kunnen je alle kneepjes van ons mooie vak leren. De afgelopen 8 jaar zijn vele leerlingen je voor gegaan en we bieden je een stageplek waarmee je tot het hoogste niveau kan komen als je gemotiveerd bent. Zien we jou binnenkort?

Naar wie zijn wij op zoek?

Gemotiveerd zijn om het vak te leren en kunnen lachen, de rest leren wij jou wel aan.

Wat biedt het bedrijf?

Om de 6/7 weken wisselen wij van menu en dus ook van bijpassende wijnen, hierdoor kom je telkens met nieuwe producten en wijnen in aanraking en leer je deze ook aan de gasten te verkopen en uit te leggen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder