De Roovertsche Leij Kom jij ons team versterken als kok bij Natuurpoort de Roovertsche Leij?
Als je bij ons komt werken, dan kom je terecht in een gezellig team en op een unieke locatie, centraal gelegen in een prachtig natuurlandschap. Bij ons zul je met name meewerken in de bediening, hierbij zul je gasten ontvangen, te woord staan en voorzien van hun eten en drinken. Daarnaast hebben wij regelmatig vergaderingen, partijen en bijeenkomsten. Daarbij horen werkzaamheden als drankjes opnemen en uitserveren en lunches/diners verzorgen. Wij bieden je graag de mogelijkheid om aan te geven waar je interesses en ontwikkelpunten liggen, zodat we de stage aan kunnen laten sluiten op jouw wensen. Het aantal uren/dagen kunnen wij afstemmen in overleg met de leerling. We zijn geopend op dinsdag t/m zondag van 9.00u tot 22.00u. Kortom, er is veel mogelijk bij ons! P.s. Bij ons op het terrein vind je ook de bierbrouwerij, Brouwerij Nicolaas, en outdoor activiteitenbedrijf, Rocks 'n Rivers, waar veel bedrijfs- en teamuitjes georganiseerd worden.
Naar wie zijn wij op zoek?
Iemand met een positieve instelling, die gastvrij, leergierig, vriendelijk en een teamspeler is.
Wat biedt het bedrijf?
Als je bij ons stage komt lopen, kom je terecht in een gezellig team en op een unieke locatie, namelijk in een prachtig natuurlandschap. Bij ons zijn de werkzaamheden divers, aangezien we een groot terras hebben met ongeveer 200 plaatsen, een restaurant hebben met ongeveer 100 plaatsen, een aparte ruimte voor vergaderingen of feestjes en een B&B hebben met 4 kamers. We bieden je dus een plek waar je veel kunt leren in een vertrouwde omgeving.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
- P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K2-W3 Begroot financiën
- P4-K2-W4 Bewaakt financiën
- P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken