Zelfstandig werkend kok

Restaurant Renzo B.V. Restaurant RENZO maakt je groot in de horeca!

Je komt te werken in een fijn team waar veel aandacht is voor persoonlijke begeleiding. We gaan collegiaal met elkaar om maar verliezen de kwaliteit daarbij niet uit het oog. Restaurant RENZO hebben we oog voor gasten. De kaart bestaat uit een a la carte deel en bites to share. Mooi opgemaakt tovert onze chef kok de lekkerste gerechten uit de keuken. Je begrijpt dat er in de horeca veel in de avond en het weekende gewerkt wordt. In onze vergoeding houden we daar natuurlijk rekening mee! Wil je in een ontspannen sfeer veel leren, dan ben je bij restaurant RENZO op het juiste adres.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij verwachten van jou een open instelling. Je wil veel leren om het te gaan maken in de horeca. Een fijne communicatie met gasten en medewerkers staat bij ons centraal. Tijdens 'spitsuur' ben je bereid om net als wij dat beetje extra te doen. Daar staat tegenover dat wij altijd samen afsluiten met een gezellig drankje.

Wat biedt het bedrijf?

Ben jij de kandidaat die wij zoeken, dan behoort een vaste aanstelling zeker tot de mogelijkheden. Roosters worden ruim van te voren gemaakt en er is veel ruimte voor eigen inbreng. Ook part-time werken behoort tot de mogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder