Brood Banket Bakker Bas Bakker kom je bakken?!
Als zelfstandig werkende bakker bij Bakker Bas ben je verantwoordelijk voor het bereiden van diverse brood- en banketsoorten. Je werkt in een klein team en hebt veel ruimte voor eigen initiatief. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken en oog heeft voor kwaliteit. Daarnaast zorg je ervoor dat de productie volgens planning verloopt en houd je de hygiënevoorschriften strikt in de gaten. • Toezien op de kwaliteit van de grondstoffen en eindproducten. • Zorgdragen voor een schone en veilige werkomgeving
Naar wie zijn wij op zoek?
Een nagenoeg afgeronde opleiding tot bakker (niveau 3) of relevante werkervaring. •Ervaring als zelfstandig werkende bakker is ’n pré. Anders brengen wij jou de fijne kneepjes van het vak bij •Kennis van HACCP en andere hygiëne- en veiligheidsnormen. •Flexibiliteit in werktijden (inclusief vroege ochtenddiensten en soms weekenden). •Een passie voor het bakkersvak en oog voor detail. •Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in je werk.
Wat biedt het bedrijf?
• Een uitdagende en afwisselende functie binnen een gezellige, ambachtelijke bakkerij. • Salaris conform de Bakkers CAO: €2.200 - €2.750 bruto per maand, afhankelijk van ervaring en aantal uren. • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, korting op eigen producten en (lunch) gerechten van Délifrance • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van cursussen. • Een collegiale werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng.
Wat ga je leren?
- Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
- B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
- P3-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
- P3-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
- P3-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
- Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
- P3-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- P3-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- P3-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
- Voert leidinggevende taken uit
- P3-K3-W1 Maakt een operationeel plan
- P3-K3-W2 Plant en verdeelt werkzaamheden
- P3-K3-W3 Begroot financiën
- P3-K3-W4 Beheert financiën
- P3-K3-W5 Stuurt medewerkers aan
- P3-K3-W6 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Opleiden voor een Praktijkverklaring