Van der Valk Hotel Gorinchem F&B Leerling (BBL)
Van der Valk Hotel Gorinchem is een nieuw hotel (geopend in januari 2023) met 3 restaurants. Traditioneel a la carte restaurant LoeV, restaurant/ bar Stein en een Live Cooking restaurant. Team F&B verzorgt dagelijks service aan gasten die bij ons verblijven (zakelijk en leisure), gasten die bij ons zijn voor een bijeenkomst of feest en gasten die enkel langskomen voor een lunch, diner of borrel. Alle facetten van horeca en hotellerie komen bij ons ruimschoots aan bod. Dit biedt veel kansen om te leren en jezelf te ontwikkelen aan de hand van de ervaring die wij als Van der Valk door de jaren heen verworven hebben.
Naar wie zijn wij op zoek?
Als Gastheer/-vrouw werk je in een Van der Valk hotel. Je informeert en adviseert je gasten over gerechten. Je gaat voor het resultaat en je vindt het belangrijk om je werk goed te doen. Je bent servicegericht en houdt daarom rekening met de wensen van de gasten. Ook werk je nauwkeurig en hygiënisch. Je bent stressbestendig en bereid om je extra in te zetten als het druk is. Als Gastheer/-vrouw voer je de werkzaamheden in opdracht van de leidinggevende uit.
Wat biedt het bedrijf?
Je sluit je aan bij de mooiste horecafamilie. Je werkt in een leuke en dynamische omgeving met gezellige collega’s en ontvangt hier een passende vergoeding voor. Personeelskortingen binnen van der Valk hotels & restaurants. Een goede, persoonlijke begeleiding waarbij veel persoonlijke ontwikkeling mogelijk is.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers