VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs

Van Vulpen Assistent materieeldienst bij Van Vulpen: jouw garantie voor een mooie toekomst!

Hier kun je meewerken bij onze materieeldienst. Bij materieeldienst zorgen ze ervoor dat alle gereedschappen en machines gekeurd zijn en onderhouden worden. Ook spelen zij een rol in het beheren van het wagenpark. Veiligheid staat hier ook vooraan! De materieeldienst voorziet onze collega's van hun bedrijfskleding en PBM's. Hoe leuk is het om hier een bijdrage aan te leveren?!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een harde werker en bent leergierig. Je bent zuinig op de spullen die je tot je beschikking krijgt en hebt aandacht voor kwaliteit en veiligheid. Tot slot spreek je de Nederlandse taal en heb je zin om aan de slag te gaan bij Van Vulpen!

Wat biedt het bedrijf?

Van Vulpen biedt tal van mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, opleidingen te volgen en certificaten te behalen. Ons uitgangspunt is om jou te begeleiden naar jouw BBL leer- en werkplek. Daarnaast is Van Vulpen een bedrijf wat aandacht heeft voor haar medewerkers. Ideeën en inbreng zijn altijd welkom. Daarnaast zijn er veel personeelsactiviteiten, waaronder bedrijfsfeesten.

Wat ga je leren?

  • - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs
  • VMBO - Praktijkonderwijs, Voortgezet Speciaal Onderwijs.

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder