Zelfstandig werkend kok

Culivents Wij zoeken talent & passie

Een dynamisch jong catering bedrijf die biologisch & duurzaam werkt.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student of werknemer beschikt over een gezonde dosis passie voor het vak, zelfstandig willen en kunnen werken , verantwoordelijkheidsgevoel, oog voor detail en kan tegen gevarieerde werk weken

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een dynamische en onderscheidende werkplek lekker eigenwijs met een duidelijk doel voor ogen. Hier kun je een veilige, gezellige, gepassioneerde werk plek verwachten. Is die chemie er van beide kanten investeren wij graag in onze gezamenlijke toekomst. Een werkplek waar geen dag gelijk is en waar je op de mooiste plekjes komt om mensen in de watten te leggen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder