Meewerkend horeca ondernemer

Rinsma Modeplein Meewerkend horeca ondernemer bij Rinsma Modeplein

Tijdens jouw stage leren wij jou de fijne kneepjes van het vak. Je gaat aan de slag in het Grand Fashion Café in Zij van Rinsma, een grote modezaak in Gorredijk. Wij hebben 110 stoelen en serveren van maandag t/m zaterdag een uitgebreide lunchkaart van 10:30 uur tot 17:00 uur. Op vrijdag zijn we geopend van 12:00 uur tot 21:00 uur. Op zondagen zijn we alleen geopend tijdens de koopzondagen. Het is een drukke zaak waarin we de komende tijd een groeiende beweging willen maken ten aanzien van service, kwaliteit en gastgerichtheid.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent gedreven, een aanpakker en servicegerecht. Tevens ben jij een echte teamplayer met goede communicatieve vaardigheden.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een uitdagende stage in een dynamische werkomgeving waarin jouw leerproces voorop staat. Wij zorgen ervoor dat je geen ‘stagiair' bent, maar een echte collega.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder