Leidinggevende bediening

Brasserie Copper Leidinggevende bediening

Zit horeca in je bloed en ben je vooral op zoek naar een bedrijf waar je veel kunt leren? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken graag, samen met jou, naar jouw kwaliteiten en zullen ons hier ook op focussen. Wie wil nou iets doen wat hij of zij niet leuk vind? Hou je van afwisseling? Dat kan, je werkdagen kunnen verschillen van werkplek en ‘functie’. Je kunt een dag achter de bar als cocktailshaker of juist als barista, een dag met de managers meelopen, een dag runner zijn of juist chef terras zijn! Jouw dagelijkse werkzaamheden zullen zijn: -Opnemen van bestellingen; toelichting geven op de menu en- wijnkaart. -Bestellingen doorgeven aan de keuken via het kassasysteem. -Correct en vriendelijk te woord staan van gasten, beantwoorden van vragen. -Mise en place voorbereidingen; zoal -Gerechten en dranken uitserveren met een dienblad, afruimen van bestek en servies / Klaarzetten voor hergebruik tafel. -Bijhouden van de dagelijkse voorraden, bijvullen van de voorraden

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een gezellige student met natuurlijk passie voor het vak en die graag alles wilt leren. Wij hebben een heel jong en gedreven team, dat maakt ons een extra sterk team. De leermeester(s) hebben dezelfde achtergrond en zijn op hetzelfde punt geweest als jij nu staat. Je bent continu in contact met de gast dus een gezellige student is voor ons het allerbelangrijkst! Verder is het belangrijk dat je op drukke momenten ook in staat bent snel en zorgvuldig werk te leveren. Jij bent: -Een leergierige student met een flexibele mind; je werkt ten minste één weekenddag! -Enthousiast en gemotiveerd persoon -Een echte teamplayer die ook zorgt voor wat gezelligheid binnen het team

Wat biedt het bedrijf?

Natuurlijk vinden wij het leuk om onze studenten extra te motiveren voor het horecavak! Gedreven studenten krijgen bij ons ook altijd de kans om door te kunnen groeien en wellicht naast studie ook een baan in de keuken. We hebben een klein maar hecht keukenteam en er is hierdoor altijd een gezellige werksfeer. Wij bieden ook voor studenten veel voordelen; gratis lunch of diner, meedelen in de maandelijkse fooien, personeelsuitjes en een hecht team.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder