Leidinggevende keuken

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel Kitchen Internships Spain

Ensure that health and safety standards are applied and respected (especially HACCP) Recruit, motivate and train the members of his or her team Ensure that products are correctly prepared and comply with technical sheets Ensure the quality levels of products and services Provide rigorous management: controlling raw material stocks, especially in terms of their cost Keep the various departments informed of the applicable procedures Make sure there are always pastries, cakes, etc. available for the quests on the scheduled times.

Naar wie zijn wij op zoek?

Positive attitude Good communication skills Commitment to assuring high level of customer service and satisfaction Flexibility to respond to a range of different work situations Ability to work independently or in a team

Wat biedt het bedrijf?

Additional info: Fulltime working schedule of 40 hours a week, 5 working days with 2 days off. You have to be 18 years old at the start of your internship. Compensation: Shared accommodation, meals 3x per day & non-alcoholic drinks throughout the day.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

lees verder