Leidinggevende bediening

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel Hotel Internship Spain

As a Food & Beverage Intern, you are responsible for welcoming guests and working across several areas of F&B your placement to deliver an excellent Guest and Member experience. A Food & Beverage Intern would also be required to manage guest queries. Specifically, you will be responsible for performing the following tasks to the highest standards: - Able to work in all areas of Food & Beverage including Bar, Restaurant, Room Service and Conference & Events - Welcome guests in a polite and friendly manner - Take and deliver customer orders, consistently demonstrating high levels of customer service - Prepare set ups for tables and/or rooms - Follow cash handling procedures - Manage guest queries in a timely and efficient manner - Up-sell with latest departmental incentives - Ensure compliance of brand standards - Strive to achieve departmental targets - Ensure cleanlines

Naar wie zijn wij op zoek?

- Positive attitude - Good communication skills - Commitment to delivering high levels of customer service - Flexibility to respond to a range of different work situations - Ability to work independently or in teams

Wat biedt het bedrijf?

Additional info: Fulltime working schedule of 40 hours a week, 5 working days with 2 days off. You have to be 18 years old at the start of your internship. Compensation: Shared accommodation, meals 3x per day & non-alcoholic drinks throughout the day.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder