Grieks restaurant Mythos
- Naam Grieks restaurant Mythos
- Leerbedrijf ID 100167210
- KvK naam Mythos
- KvK nummer 24381663
- KvK vestigingsnummer 000012963461
- Bedrijfsindeling Restaurants
- Telefoon +31786127681
- Bedrijfsgrootte 2 tot en met 9 medewerkers
- Totale capaciteit 2
- Stage/bbl overeenkomsten -
Organisatieprofiel
- Omschrijving Grieks restaurant Mythos is al zo’n vijftien jaar een begrip onder de bevolking van Zwijndrecht. Men kan hier terecht voor een heerlijk Grieks diner waar niet alleen veel aandacht wordt besteed aan het eten, maar ook aan de sfeer. Het wordt gerund door de familie Pliakas en daardoor is het echt een familierestaurant. Men werkt er met veel passie, liefde en gedrevenheid om het naar de gasten zo naar wens mogelijk te maken. Mythos is gelegen op het prachtige Veerplein waar cultuur en horeca bij elkaar komen. Het prachtige uitzicht op Dordrecht, het uitzicht op de rivier de Oude Maas en de vele horecazaken op het plein maken deze locatie zeer uniek in zijn soort. Het plein is tevens zeer centraal in Zwijndrecht gelegen waardoor men makkelijk met de auto of het openbaar vervoer kan komen. Op de uitgebreide kaart zijn verschillende verrassende gerechten te vinden uit de nationale keuken van Griekenland. Er worden vele klassieke Griekse gerechten geserveerd, maar ook vele specialiteiten. Al onze gerechten worden dagelijks met de grootste zorg en passie voor de gasten vers bereidt waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast werken wij samen met lokale bedrijven die ons verse groente, vlees en vis leveren. Dankzij deze formule kunnen wij aan de gasten gerechten serveren die van topkwaliteit zijn. Niet alleen het eten, maar ook de sfeer speelt een belangrijke rol in ons restaurant. Wij willen dat de gasten de Griekse gastvrijheid in de huiselijke knusse sfeer van het restaurant ervaren. Dit is ook te zien aan het aantal zitplaatsen wat wij hebben. Zo hebben wij 66 zitplaatsen en een klein terras met 10 zitplaatsen. De service speelt hierbij een belangrijke rol in en daarom willen wij ervoor zorgen dat men zich op hun gemak kan voelen. Of de gast nou met zijn partner, vrienden, familie of collega’s uiteten gaat: Wij zorgen voor een gezellige en bovenal een heerlijke Griekse avond! Mythos is het gehele jaar van dinsdag t/m zondag geopend. De openingstijden van het restaurant zijn als volgt. Op dinsdag t/m en met donderdag en zondag zijn wij geopend van 16.30 t/m 22.00. Op vrijdag t/m zaterdag zijn wij van 16.30 t/m 00.00 geopend. De keuken is dagelijks van 16.30 t/m 21.30 open. Op feestdagen kunnen de openingsdagen/tijden van het restaurant en de keuken verschillen. Om dit allemaal in goede banen te leiden werken wij met een enthousiast en hecht team. Het team bestaat uit 9 personen die onderverdeelt zijn in bediening en keuken. Wegens het feit dat het team klein is, ken je elkaar heel goed en ben je niet een nummertje. Dat maakt het zo leuk om bij ons stage te lopen. Wij zien jou niet als een stagiaire, maar juist als een vaste werknemer. Daarom krijg jij genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen tot een goede gastheer/vrouw die ook ons kan helpen groeien aan de hand van zijn of haar goede ideeën.
- Informatie Leren & Werken De horeca, het mooiste vak wat er is. Daar wil jij toch ook deel van uitmaken? Ons doel is om leerlingen zoals jij enthousiast te maken voor dit vak. Het is dan ook onze verantwoordelijkheid om dit vak onder de ogen te brengen bij jongeren en ze te overtuigen om deel uit te maken van deze grote familie. Wij vinden het geweldig om jongeren kennis te laten maken met dit vak. Zelf zien wij ook dat jongeren de afgelopen paar jaren deze branche vermijden en dan voor iets anders kiezen. Wij willen daarom onze passie, liefde, kennis en gedrevenheid voor dit vak aan de leerlingen overbrengen met als doel dat zij dit later ook zullen doen. De leerling staat centraal bij ons centraal en daarom willen wij hem/haar de ruimte geven om zich te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Dit allemaal bestaat niet alleen door hard te werken, maar de omgang met elkaar speelt hierbij ook een belangrijke rol in.
Grieks restaurant Mythos
- Naam Grieks restaurant Mythos
- Leerbedrijf ID 100167210
- KvK naam Mythos
- KvK nummer 24381663
Erkenningen
Sector: Entree
Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie (B1-K1)
- Bereidt assisterende werkzaamheden voor (B1-K1-W1)
- Voert assisterende werkzaamheden uit (B1-K1-W2)
- Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af (B1-K1-W3)
Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding (P7-K1)
- Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar (P7-K1-W1)
- Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan (P7-K1-W2)
- Maakt voedingsproducten klantgereed (P7-K1-W3)
- Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon (P7-K1-W4)
Equivalenten van deze opleiding
- AKA (79999)
- AKA (90440)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22264)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (22265)
- Arbeidsmarktgekwalificeerd assistent (97390)
- Assistent bakker (22180)
- Assistent bakker (90640)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25252)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (25260)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (95774)
- Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (97797)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (22250)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (97020)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (93760)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Assistent voeding/voedingsindustrie) (97475)
- Assistent medewerker voedsel en leefomgeving (Voedingsindustrie) (97025)
- Assistent voedingsindustrie (97350)
- Entree (23110)
- Entree (23192)
- Entree (22270)
- Entree (23301)
- Entree groen (22269)
- Horeca-assistent (22175)
- Horeca-assistent (90660)
Sector: Horeca en bakkerij
Werkt in de bediening (B1-K1)
- Voert voorbereidende werkzaamheden uit (B1-K1-W1)
- Werkt met de kassa (B1-K1-W10)
- Neemt reserveringen aan (B1-K1-W2)
- Ontvangt gasten (B1-K1-W3)
- Adviseert gasten en neemt de bestelling op (B1-K1-W4)
- Maakt dranken serveergereed (B1-K1-W5)
- Serveert de bestelling en ruimt af (B1-K1-W6)
- Creëert en onderhoudt de sfeer (B1-K1-W7)
- Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid (B1-K1-W8)
- Voert afrondende werkzaamheden uit (B1-K1-W9)
Bewaakt de voorraad (B1-K2)
- Controleert de voorraad (B1-K2-W1)
- Ontvangt en controleert de bestelling (B1-K2-W2)
- Pakt de bestelling uit en slaat deze op (B1-K2-W3)
Equivalenten van deze opleiding
- Bediening (23081)
- Horeca en bakkerij (79120)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90740)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (90750)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Bartender) (90751)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Fastfoodmedewerker) (90741)
- Medewerker bediening / fastfood / cafe-bar (Gastheer) (90742)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94150)
- Medewerker bediening/cafe-bar (94160)
- Medewerker bediening/café-bar (22178)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Bartender) (94151)
- Medewerker bediening/cafe-bar (Gastheer/-vrouw) (94140)
Grieks restaurant Mythos
- Naam Grieks restaurant Mythos
- Leerbedrijf ID 100167210
- KvK naam Mythos
- KvK nummer 24381663
Contactpersonen (2)
-
Lazaros Pliakas Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Gastheer / -vrouwRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenGastheer / -vrouw, Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie -
Georgios Pliakas Contactpersoon BPV, Praktijkopleider Assistent horeca, voeding of voedingsindustrieRollen
Contactpersoon BPV, Praktijkopleider
OpleidingenAssistent horeca, voeding of voedingsindustrie