Eerste monteur elektrotechnische installaties in de gebouwde omgeving

Oosterhof-Holman Milieutechniek BV Wij zoeken een gemotiveerde stagiair voor onze werkplaats

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde stagiair voor onze werkplaats. Je gaat binnen de werkplaats praktijkervaring opdoen op het gebied van verschillende werkzaamheden. Denk hierbij onder andere aan monteurswerkzaamheden, constructiewerkzaamheden, assistentie verlenen aan collega’s bij uiteenlopende werkzaamheden. Het reinigen, schuren, verven van machines en voertuigen maakt ook deel uit van je takenpakket. Zoek jij een stageplek vanaf het nieuwe schooljaar, ben je leergierig en een echte aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Naar wie zijn wij op zoek?

* je volgt een opleiding voor monteur of een soortgelijke MBO opleiding; * het hebben van een heftruck certificaat en/of VCA is een pré; * competenties die belangrijk zijn: samenwerken, zelfstandig, leergierig, doorzettingsvermogen.

Wat biedt het bedrijf?

Koninklijke Oosterhof Holman: ‘Samen maken we kansen waar’. Samen kunnen we sneller vooruit om een betere toekomst bereikbaar te maken voor iedereen in onze omgeving. Elke dag opnieuw zetten wij ons hier samen met onze mensen voor in. Dit doen we door grensverleggend te zijn. Continu op zoek naar hoe het ook anders en beter kan met passie en vakmanschap. Dat is waar Koninklijke Oosterhof Holman voor staat, waarbij veiligheid nummer 1 is. Immers onze mensen is ons kapitaal. Dat zij elke dag veilig en gezond thuiskomen, is ons doel. Daarnaast krijg je bij ons het beste van twee werelden. Enerzijds de complexiteit en vernieuwing van een grote organisatie, waarin jij jezelf verder kan ontwikkelen en kan doorgroeien. Anderzijds zijn we samenwerkers, waarbij teamgeest geen woord is maar een manier van werken. De kleine successen worden gevierd, onze mensen worden in het zonnetje gezet en hiervoor nemen wij de tijd.

Wat ga je leren?

  • Installeren van elektrotechnische installaties
  • B1-K1-W1 Voorbereiden van elektrotechnische installatiewerkzaamheden
  • B1-K1-W2 Demonteren en repareren van elektrotechnische componenten en leidingen
  • B1-K1-W3 Controleren en monteren van componenten in elektrotechnische installaties en systemen
  • B1-K1-W4 Aanleggen van bekabeling voor elektrotechnische installaties en systemen
  • B1-K1-W5 Afronden van de elektrotechnische installatiewerkzaamheden
  • Begeleiden en uitvoeren van elektrotechnisch installatiewerk in de gebouwde omgeving
  • P3-K1-W1 Samenstellen, controleren en testen van (complexe) (deel-)producten in de gebouwde omgeving
  • P3-K1-W2 Bepalen van de positie en route van componenten, kabels en leidingen in de gebouwde omgeving, tekeningen lezen en reviseren van gegevens
  • P3-K1-W3 Inschakelen en testen van elektrotechnische systemen in de gebouwde omgeving
  • P3-K1-W4 Instrueren en begeleiden van monteur(s) en bewaken van de planning
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W5 Communiceren en afstemmen met betrokkenen

lees verder