Business Administration & Control Specialist

Veld Koeltechniek B.V. Stage Finance & Control

Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende stageplek waarin je alle facetten van finance ontdekt, met zowel administratieve als analyserende taken. Je helpt mee met de correcte financiële verwerking en allocatie van inkoop- en kostenfacturen, en je houdt je bezig met facturatie naar klanten. Ook assisteer je bij de maandafsluiting en leer je hoe dit traject binnen een MKB of grootbedrijf verloopt. Daarnaast voer je financiële analyses uit en ondersteun je de Project Control voor grote Nederlandse bedrijven zoals Picnic en Ahold Delhaize, waarbij je verschillen verklaart via Power BI en financiële rapportages. Je levert input voor verbeteringen in Project Control en maakt een digitale transformatie mee binnen het bedrijf. Je leert veel van de Projectcontroller en Projectleiders, bijvoorbeeld over het financiële verloop van projecten, en krijgt de kans om je kennis te verbreden in Business Intelligence. Tot slot werk je in een leuk en gezellig team in het oosten van het land, Groenl

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een student in de richting van bedrijfseconomie, finance & control, of bedrijfsadministratie en wilt graag alle ins en outs leren van de financiële afdeling binnen een bedrijf. Daarnaast beschik je over een rijbewijs B om dagelijks naar onze locatie in Groenlo te komen, maar je kunt natuurlijk ook per fiets komen! Je werktijden zijn van 8:30 tot 17:00 uur, in overleg. Werkdagen worden ook in overleg vastgesteld.

Wat biedt het bedrijf?

We zijn op zoek naar een enthousiaste finance & control stagiair(e) vanaf september 2024. Als stagiair(e) finance & control word je onderdeel van het finance team en werk je volledig met ze mee. Zo krijg jij een goed beeld van het werk als finance professional. Daarnaast kom je te werken in een gezellig en hecht finance team en word je tijdens je stage begeleid door onze project controller.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht activiteiten voor financieel beheer
  • P4-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P4-K1-W2 Doet verbetervoorstellen m.b.t. geld-, goederen- en informatie beweging
  • P4-K1-W3 Handelt financieel-administratieve taken af
  • P4-K1-W4 Verricht werkzaamheden t.b.v. de periodeafsluiting en belastingaangifte

lees verder