Marketing & Communication Specialist

321Media Medewerker marketing en communicatie

Als stagair Medewerker marketing en communicatie bij 321Media ben je ervan; communiceren! Je bent onderdeel van een klein en dynamisch team dat creativiteit en hard werken combineert; pivoterend tussen conceptuele ontwikkeling en concrete realisatie van websites, marketing activiteiten en design voor eigen- en klantprojecten. van jou verwachten we dat je een rol van toegevoegde waarde vervult in de (conceptuele) ontwikkeling van marketingactiviteiten. Je begeeft je op de voorvoetjes en durft creatief mee te denken, je ideeën hardop te laten gelden en nieuwe kennis te vergaren om merken en (potentiele) klanten met elkaar te verbinden. Je bent vasthoudend en kunt je goed inleven in een brede doelgroep. Je bent de lijm tussen de klant, de brand manager en de ontwerper, communiceert met klanten en overziet deelprocessen. Er is veel ruimte voor je eigen creatieve inbreng en je leert veel, maar we klaren ook samen de klus. Een beetje gek moet , maar verantwoordelijkheid is je niet vreemd.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook communicatief en houd er van te sparren met een team over de beste aanpak. Je bent flexibel en gedreven om de beste strategie te vinden om dr marjeting doelen te halen. Je wilt het beste uit jezelf halen; hebt geen continue oog over je schouder bodig om verantwoordelijkheid te nemen en kan omgaan met gegeven vrijheid om je eigen inbreng en ideeen handen en voeten te geven.

Wat biedt het bedrijf?

321Media biedt een unieke leeromgeving waar studenten volop de kans krijgen om praktijkervaring op te doen en hun vaardigheden te ontwikkelen. Bij ons ben je niet zomaar een stagiair, je maakt direct deel uit van een klein maar gedreven team van creatieve professionals. Hier krijg je de ruimte om zelfstandig te werken, maar ook de begeleiding om je talenten volledig te ontplooien. Je werkt zowel op kantoor als thuis, wat flexibiliteit en aanpassingsvermogen vereist. Communicatieve vaardigheden en zelfstandigheid zijn essentieel, omdat je nauw betrokken bent bij de dagelijkse projecten en klantinteracties.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder