Marketing & Communication Specialist

Belastingadvies Groningen B.V. Laat je marketing skills shinen bij dit jonge kantoor!

We zijn voortdurend op zoek naar getalenteerde stagiairs, waarbij onze voorkeur uitgaat naar studenten van niveau 4 in hun eindjaar. Echter, niveau 3 studenten in hun laatste jaar zijn ook van harte welkom om te solliciteren. Wij bieden jou een uitgebreide stage op het gebied van marketing en communicatie binnen een snelgroeiende onderneming. Als jij wilt ontdekken hoe het is om te werken aan diverse marketingkanalen zoals digitale marketing, Google, social media, e-mailmarketing en websitebeheer, dan is ons kantoor dé perfecte plek om ervaring op te doen. Daarnaast bieden wij flexibiliteit in de rol, zodat je kunt focussen op de kanalen die jouw voorkeur hebben. Wij zijn geen bedrijf dat vastzit in oude denkwijzen, dus er is volop ruimte om jezelf te zijn. Wij waarderen stagiairs die proactief zijn, hun handen uit de mouwen steken en meedenken over oplossingen. Iemand die zijn of haar toekomst ziet in het marketingvak en nieuwsgierig is naar alle aspecten daarvan.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar stagiairs die nieuwsgierig en leergierig zijn. We werken met een breed scala aan marketingkanalen en -strategieën, dus het is belangrijk dat je in staat bent om snel te leren en inzicht te verkrijgen in verschillende aspecten van marketing en communicatie. Uiteraard zul je hierbij goed worden begeleid en gecontroleerd. Onze ideale stagiair is enigszins perfectionistisch, heeft oog voor detail en streeft naar hoge kwaliteit in zijn of haar werk. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om verschillende taken uit te proberen en ervoor te zorgen dat alle vereiste taken voor je stage worden afgehandeld. We delen graag onze kennis en dragen bij aan jouw succes in de opleiding. We werken in een klein en jong team dat dagelijks samen luncht – op kosten van de zaak – dus het zou mooi zijn als je sociaal ingesteld bent.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden een goede stagevergoeding, die afhankelijk is van je inzet en leercurve. Je bepaalt zelf hoe ‘succesvol’ je bent binnen ons team. We zijn een klein en hecht team met veel onderling contact. Veel vaste functies binnen ons bedrijf zijn ingevuld door voormalige stagiairs, dus er zijn goede doorgroeimogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige werkplek die volledig is ingericht op stagiairs. Na je stage heb je een breed inzicht in de werking van diverse marketingkanalen en ben je klaar om je carrière in de marketing verder te ontwikkelen. Wil je doorgroeien in het vak of verder studeren na je MBO-opleiding? Bij ons is op eigen initiatief veel mogelijk en we staan open voor feedback en suggesties. Heb je een goed voorstel of wil je een uitdagende taak proberen? Het kan en mag allemaal bij ons.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder