Boel Groningen koken in de jeu-de-boules-bar van Groningen
- alle voorkomende werkzaamheden binnen de keuken. - werkdagen (meestal) van 1400-2200 - evt. schoolopdrachten is ruimte voor, of er wordt ruimte voor gemaakt, ook wanneer deze niet direct binnen het bedrijfsconcept passen. Voorwaarde hierin is, de student neemt het initiatief, wij geven de ruimte en begeleiding
Naar wie zijn wij op zoek?
(basis-)vaardigheden opgedaan in de eerdere leerjaren, logisch en planmatig kunnen denken liever goed gepland, gestaag hardwerkend, dan het eeuwige flexibel-stressbestendige verhaal
Wat biedt het bedrijf?
internationale keuken informele werksfeer
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder