Software developer

Convident B.V. Applicatie ontwikkelaar stage aangeboden, werk aan klussen voor klanten of eigen projecten

Als applicatie developer ben je onderdeel van ons technisch team, waarin je je primair richt op het bouwen van Laravel applicaties voor onze klanten, eigen projecten en interne tools. Je werkzaamheden zullen bestaan uit advies, concept, design, ontwikkeling, testen en onderhoud. Concreet werk je aan mobiele- en web applicatie ontwikkeling, waarin jij mede verantwoordelijk bent voor het opleveren van een mooi en passend eindproduct. Je werkt in een jong team van marketingprofessionals, vormgevers en programmeurs. Allen gepassioneerde vakmensen met ambitie om mee te groeien met onze organisatie. Wij bieden een plezierige werkplek in een prachtig herenpand nabij centrum Groningen, met een sterke balans tussen formeel en informeel werken. Pas jij in dit plaatje? Vervul dan een inspirerende rol in ons veelzijdige team.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Is +- 40 uur beschikbaar; - Beheerst basis PHP, HTML, Javascript, CSS; - Heeft kennis van Laravel (andere technieken die wij gebruiken: Ionic, Angular, Vue); - Werkt op een gestructureerde en flexibele manier aan meerdere projecten; - Doorgroeimogelijkheden voor bepaalde of onbepaalde tijd (in overleg).

Wat biedt het bedrijf?

Je komt terecht bij één van de meest klantgerichte digitale bureaus van Noord-Nederland. Werken bij Convident betekent werken in een inspirerende werkomgeving met leuke en gezellige collega’s. Ons team bestaat uit vormgevers, developers, programmeurs, online marketeers en sales professionals. Bij Convident combineren we ondernemen, strategie en technologie om de beste digitale oplossingen voor onze klanten te realiseren. Zo werken we aan gave projecten voor zeer waardevolle opdrachtgevers, zoals Anker Insurance, UMCG, Corparis, FC Groningen, Account Select en Procare. Naast het werken voor klanten hebben we eigen concepten die verder ontwikkelt moeten worden. Denk aan een urenregistratiesysteem, CRM systeem en apps.

Wat ga je leren?

  • Realiseert software
  • B1-K1-W1 Stemt opdracht af, plant werkzaamheden en bewaakt de voortgang
  • B1-K1-W2 Maakt een technisch ontwerp voor software
  • B1-K1-W3 Realiseert (onderdelen van) software
  • B1-K1-W4 Test software
  • B1-K1-W5 Doet verbetervoorstellen voor de software
  • Voert ICT-projecten uit
  • B1-K2-W1 Werkt samen in een projectteam
  • B1-K2-W2 Presenteert het opgeleverde werk
  • B1-K2-W3 Evalueert de samenwerking

Video Link

lees verder