Assistent bouwen, wonen en onderhoud

Dichterbij Afbouw B.V. Assistent bouwen, wonen en onderhoud

Als stagiair bij Dichterbij Afbouw en Renovatie maak je elke dag iets anders mee. Je kunt bezig zijn met schilderen, stukadoren, tegelen, timmeren en nog veel meer. Elke dag biedt nieuwe leermogelijkheden. Onder begeleiding van ervaren vakmensen krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en een breed scala aan taken uit te voeren. Kortom, een stage bij ons biedt een dynamische en veelzijdige leerervaring in de afbouwsector, waar je dagelijks nieuwe uitdagingen tegenkomt en je professioneel kunt groeien.

Naar wie zijn wij op zoek?

Handigheid: Het vermogen om fysiek werk uit te voeren en handig te zijn met gereedschappen en materialen is essentieel in de afbouwsector. Oog voor detail: Aandacht voor detail is cruciaal bij taken zoals schilderen, stukadoren en tegelen, waar precisie vereist is voor een hoogwaardige afwerking. Teamwork: Het vermogen om effectief samen te werken met collega's en instructies van ervaren vakmensen op te volgen is belangrijk voor een soepele uitvoering van projecten. Leergierigheid: Bereidheid om nieuwe vaardigheden te leren en open te staan voor instructies en feedback van mentors en collega's is van onschatbare waarde voor professionele groei. Veiligheidsbewustzijn: Een goed begrip van veiligheidsprocedures en het vermogen om veilig te werken in een dynamische werkomgeving zijn van het grootste belang. Kortom, een combinatie van praktische vaardigheden, aandacht voor detail, teamgeest, leergierigheid en veiligheidsbewustzijn vormen de ideale basis voor succes als studen

Wat biedt het bedrijf?

Doorgroeimogelijkheden: We geloven in het bevorderen van professionele groei en ontwikkeling. Gedurende je tijd bij ons bedrijf zul je de mogelijkheid krijgen om nieuwe vaardigheden te leren en je expertise te vergroten, wat kan leiden tot doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. Gezellige lunchruimte: We hechten waarde aan een positieve werkomgeving en hebben een gezellige lunchruimte waar je kunt ontspannen en socializen met collega's tijdens pauzes. Hecht team: Bij Dichterbij Afbouw en Renovatie zijn we trots op ons hechte en ondersteunende team. Je zult deel uitmaken van een groep professionals die elkaar ondersteunen, samenwerken en successen vieren.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Verricht werk op het gebied van bouwen, wonen en onderhoud
  • P4-K1-W1 Verzamelt benodigdheden voor een opdracht en maakt de werkplek gebruiksklaar
  • P4-K1-W2 Voert werk uit in de bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR
  • P4-K1-W3 Rondt het werk in bouw, infra, afbouw, hout- en meubelbranche, schildersbranche of AMBOR af

lees verder