Allround Assistant Business Services

Employability Dynamische Leerplek: Allround Assistant Business Services bij Employability Groningen

Als allround assistant business services bij Employability Groningen ondersteun je bij diverse administratieve en organisatorische taken. Je start je dag met een teamoverleg om de prioriteiten door te nemen, waarna je je richt op het beheren van agenda’s, verwerken van correspondentie en het inplannen van intakegesprekken. Je houdt de klantendatabase up-to-date en helpt bij het voorbereiden van rapportages. Daarnaast word je betrokken bij het optimaliseren van werkprocessen. Je ontwikkelt communicatieve vaardigheden, leert efficiënt multitasken, en krijgt inzicht in bedrijfsprocessen. Bij Employability Groningen bieden we je een brede, praktijkgerichte ervaring die je voorbereidt op een succesvolle loopbaan in business support.

Naar wie zijn wij op zoek?

Employability Groningen is op zoek naar een proactieve en leergierige student of werknemer die nauwkeurig en georganiseerd werkt. Je hebt een hands-on mentaliteit en bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en je kunt goed samenwerken in een team. Daarnaast ben je flexibel en kun je efficiënt schakelen tussen verschillende taken. Basiskennis van administratieve processen en ervaring met kantoorsoftware zoals Microsoft Office is een pre. Bovenal ben je gemotiveerd om te leren en jezelf verder te ontwikkelen binnen een dynamische werkomgeving.

Wat biedt het bedrijf?

Employability Groningen biedt een dynamische en leerzame werkomgeving waarin je de kans krijgt om je professionele vaardigheden verder te ontwikkelen. Je werkt samen met een ervaren team dat je ondersteunt en begeleidt in je groei. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in verschillende administratieve en organisatorische processen, wat je een sterke basis geeft voor je toekomstige carrière. Bij ons krijg je verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen initiatief, en de kans om actief bij te dragen aan verbeteringen binnen de organisatie. Bovendien bouw je een waardevol netwerk op binnen een professionele setting.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verricht werkzaamheden ten behoeve van bedrijfsprocessen in de zakelijke dienstverlening
  • P2-K1-W1 Ondersteunt bij het leveren van managementinformatie
  • P2-K1-W2 Voert financiële processen uit
  • P2-K1-W3 Organiseert planning en voorraadbeheer
  • P2-K1-W4 Voert marketing en communicatie-werkzaamheden uit

lees verder