Market Hotel Groningen B.V. Stage in de keuken
Heb jij passie voor de hospitality branche? Volg je een gastgerichte opleiding? En wil jij binnenkort aan de slag als stagiair(e) voor het Market Hotel aan de Grote Markt in Groningen? Wij bieden ook stageplekken in de keuken aan. Binnen ons hotel is geen een dag hetzelfde. Je gaat werken in een dynamische omgeving, waar onze gasten centraal staan en jouw takenpakket ontzettend gevarieerd is. Wij proberen jou zoveel mogelijk te leren tijdens jouw stage. Bij ons krijg je niet alleen de kans om waardevolle ervaring op te doen, maar ook om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Bij wederzijdse tevredenheid bespreken we graag de mogelijkheden om na je tijd bij ons te blijven werken. Naast het restaurant hebben wij ook Bakkerij Westers, een dakterras, de banqueting afdeling en room service! Verwelkomen wij jou binnenkort als onze nieuwe collega in The Market Hotel in Groningen?
Naar wie zijn wij op zoek?
• Je volgt een relevante gastgerichte MBO opleiding. • Onregelmatige diensten zijn voor jou geen probleem, flexibiliteit staat bij jou voorop! • Enthousiasme en leergierigheid • Oog voor detail en doorzettingsvermogen: Dit heb jij in je! • Jij hebt een echte hands-on mentaliteit. • De horeca is bij jou niet onbekend: jij hebt werkervaring in eenzelfde functie of je wilt de fijne kneepjes van het vak leren! • Je hebt een flexibele instelling en bent beschikbaar tussen 09.30 uur en 18.00 uur. • We werken binnen het hotel als een team, samenwerken en communiceren vind jij ook erg belangrijk! • Samen met jouw collega’s maak jij van elke dag een nieuw avontuur.
Wat biedt het bedrijf?
• Groei: Werken binnen een groeiende hotelketen, met doorgroei mogelijkheden. • Trainingen: Zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. • Stagevergoeding: Een passende beloning voor je inzet vinden wij belangrijk, daarom krijgen stagiairs bij ons €25,- per gewerkte dag. • Huisvesting: Gratis mogelijkheden (alleen op de Waddeneilanden). • 30/30 member: • Overnachten voor € 30,- inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels; • 30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken); • 30 % korting op de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels. • Surprise Our OneTeam: Elke maand een leuke verrassing speciaal voor jou. Alle collega’s genieten van de Surprise Our One Team dagen. Dat maakt een werkdag niet gewoon leuk, maar ook verrassend, net als voor onze gasten. • Een netto bonus van € 250,- wanneer jij een nieuwe collega aandraagt en deze wordt aangenomen!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken