Servicemedewerker

Stichting EdanZ Facilitair leidinggevende, Medewerker facilitaire dienstverlening, Servicemedewerker

Bij een facilitaire stage begin je als host: gastheer / gastvrouw in de centrale ruimte. In die functie: - bemens je de bar - verwelkom je mensen die binnen komen en zorg je dat ze bij hun afspraak komen - houd je centrale ruimte gezellig en netjes (grote ruimte waar iedereen binnenkomt, de bar is en ook lunches zijn) - maak je ruimtes klaar voor huurders - werk je samen met andere hosts - doe je extra klussen die de coordinator heeft klaargezet in de planning Heb je ook leidinggevende taken, dan: - maak je de agenda voor de week klaar - maak je een wekelijkse takenlijst voor hosts - werk je nieuwe hosts in - rooster je hosts in - stem je werkzaamheden af met de coördinatoren van andere teams - assisteer je bij budgettering van facilitaire benodigdheden - heb je een rol in de organisatie van grotere evenementen (inroosteren voor open week, aankleden ruimtes, onderhouden van interne contacten)

Naar wie zijn wij op zoek?

Wanneer past deze stageplaats bij je? - Je staat stevig in je schoenen - Je hebt plezier in het omgaan met veel verschillende mensen - Je bent in staat en bereid om binnen de kaders van edanz te werken - Je staat graag op eigen benen en neemt initiatief - Je wilt niet alleen overdag werken, maar ook één of twee vaste avond(en) en /of een weekenddeel - Je hebt een open houding naar spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling en naar culturele diversiteit - Je bent 21 jaar of ouder

Wat biedt het bedrijf?

Edanz biedt een stageplaats waar je kortere of langere tijd terecht kunt. Blijf je langer, dan kun je binnen je stage doorgroeien naar meer verantwoordelijkheid en verdieping. We hebben een divers team met collega's van over de hele wereld. Edanz is ook een plek voor re-integratie en het opbouwen van een nieuwe toekomst voor mensen met psychische problemen en mensen met een migratieachtergrond. Ondernemers bouwen hier hun bedrijf op en studenten komen voor de praktijkervaring en studieprojecten. Edanz is rijk aan ervaring en kan je perspectief vergroten. Ben je even moe van de dynamiek, dan hebben we een heerlijke tuin om in je pauze in te relaxen.

Wat ga je leren?

  • Is aanspreekpunt voor bezoekers
  • B1-K1-W1 Ontvangt bezoekers
  • B1-K1-W2 Draagt bij aan een veilige situatie
  • Voert dienstverlenende, servicegerichte werkzaamheden uit
  • B1-K2-W1 Assisteert bij de uitvoering van activiteiten
  • B1-K2-W2 Voert eenvoudige administratieve werkzaamheden uit
  • B1-K2-W3 Assisteert bij voorraadbeheer
  • B1-K2-W4 Voert eenvoudige onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit
  • B1-K2-W5 In behandeling nemen en registreren van incidenten

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder