Leidinggevende bediening

Heeren aan de Lek Leidinggevende bediening

Ben jij opzoek naar een leerzame en uitdagende leerplaats als medewerker bediening? Kom dan ons team in een van de Heeren zaken aanvullen! Als leerling medewerker bediening begeleiden wij je naar jouw startende carrière als gastheer en gastvrouw. Je bent een volwaardig teamlid van ons bedieningsteam waarbij je alle ruimte krijgt voor jouw ontwikkeling in gastvrijheid.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een leerling medewerker bediening die een BOL/BBL opleiding volgt op minimaal niveau 2, die een teamplayer is en graag de handen uit de mouw steekt. Heb je daarnaast een creatieve mindset en ben je flexibel wat betreft werkzaamheden en werktijden? Dan zien wij jou graag in één van onze Heeren zaken!

Wat biedt het bedrijf?

- Veel vrijheid - Ontwikkelingsmogelijkheden - Goed salaris - Gezellige collega’s - Leuke borrels en feestjes

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder