Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

HappyDays Noord-Holland Ha bedieningstalent! Heb jij al een beetje horeca-ervaring en/of stroomt het horecabloed door jouw aderen? Bij HappyDays zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s! Hier zorg jij dat het jouw gasten aan niets ontbreekt.

Jouw werkdag en salaris: Na een ochtend in de studiebanken te hebben gezeten, kun je in de middag en avond nog een paar uur werken. Je krijgt zelfs de verantwoordelijkheid over een aantal tafels. Je neemt bestellingen op, maakt een praatje met de gasten, rekent af en zorgt dat de gasten met een tevreden gevoel de deur uit lopen na hun bezoek. Ze zijn enorm tevreden met je vriendelijke service, je hebt een paar dikke complimenten gekregen. Held! Natuurlijk ruim je tussendoor ook tafels leeg en signaleer je het direct als iemand klaar is om iets nieuws te bestellen. Verantwoordelijkheden Begroeten van gasten: Presenteert het menu en geeft gedetailleerde informatie wanneer daarom gevraagd wordt, waaronder de activiteiten van HappyDays. Tafels klaarmaken door bestek, servies en glazen klaar te zetten Op verzoek menu-aanbevelingen doen Extra producten verkopen Bestellingsdetails doorgeven aan het keukenteam Bestellingen van eten en drinken serveren Positieve houding.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jouw eigenschappen: Het liefst heb je al wat horeca ervaring, maar ook als talent kun je bij ons terecht. Je voelt je in ieder geval thuis in de horeca. Dat werken in de horeca fysiek best pittig kan zijn weet je, maar je zit zo op de 12k stappen! Diverse gasten, flexibele werktijden en het uitje van de gasten compleet maken met een fijne horecabeleving; werken in de vrijetijdssector is helemaal jouw ding. Jij zet altijd net dat extra stapje. Vooral wat service en gastvrijheid betreft. Liefde gaat door de maag als het om eten en drinken gaat.

Wat biedt het bedrijf?

Benefits: Reiskostenvergoeding Geen vakantiegeld, dus je krijgt direct alles uitbetaald Jong en gezellig team

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

Video Link

lees verder