Kok

Het Theehuis Bij het Theehuis is het altijd een feestje, feest jij mee?

Je gaat werken op de mooiste plek in Friesland, in een jong en dynamisch team. We zien onze collega's als familie, en zo gaan we ook met elkaar om. Als stagiair ga je meedraaien in ons keukenteam. Afhankelijk van het instapniveau zal je beginnen met de MEP/koude kant. Hierdoor leer je de producten in het Theehuis, en de manier hoe de producten bereid worden kennen. Vervolgens is er de mogelijkheid om door te stromen naar de tussen kant, als je dit goed onder de knie hebt zal je ook ondersteunend zijn aan de warme kant. We zullen de begeleiding geven die nodig is om je te laten ontwikkelen tot een volleerd kok.

Naar wie zijn wij op zoek?

Passie voor koken, en de wil om het vak te leren. Afhankelijk van het startniveau wordt de nodige kennis verwacht. De student is sociaal, en kan goed werken in een team, kan tegen een grapje en presteert ook onder druk.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een leerzame omgeving waar tijd, en aandacht voor de stagiair is, maar waar ook altijd hectiek en levendigheid is. Er gebeurt altijd iets! Bij goed functioneren, en een klik van beide kanten behoort een (bij)baan zeker tot de mogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder