CAMPING GYTHION BAY Cullinary Arts Internship for Restaurant - Kitchen @ Camping Gythion Bay
The internship is offered to interns eager to learn and assist in taking care of the day-to-day operations of the restaurant kitchen. Our team and chef will welcome 2 interns who will support day-to-day kitchen operations. The restaurant is open from May to October and we offer on-site accommodation at the campsite. Interns have a choice of 1-6 months internship depending on their school's demands.
Naar wie zijn wij op zoek?
Kitchen experience is not necessary but we welcome creativity, knowledge of ingredients, some preparation experience, communications skills, problem-solving and teamwork skills, and food health and safety knowledge. Working hours are 8 hours x 5 days a week.
Wat biedt het bedrijf?
-Accommodation in a caravan -One meal a day at the campsite
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat