Meewerkend horeca ondernemer

Eetcafé en Zalencentrum Winkelman Ben jij de gastvrouw of gastheer die niet bang is voor afwisselend werk?

Voorbereiding van de dag Controlen of alles klaar ligt en of is aangevuld Evt restaurant of zaal klaarzetten Indekken, schoonmaken Gasten ontvangen en begeleiden naar juiste plek waar nodig Menukaarten uitdelen en evt nader uitleg bij speciale menu's Bestelling opnemen Bestelling klaarmaken Bestelling uitserveren Afrekenen met de gast

Naar wie zijn wij op zoek?

Vlot Spontaan Klantgericht Nederlands Enige kennis Duitse taal is een voordeel Aanpakker

Wat biedt het bedrijf?

Een afwisselende plek in een gezellig team. Ons bedrijf heeft meerdere takken zoals cafetaria met ijssalon, café, terras, restaurant, zalen en catering. Hierdoor is er elke week wat wel war anders. Live-muziek, een wilddiner, bruiloft, een afscheidsviering, een borrel, etc.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder