Medewerker ICT

Mobielmakers Telecom & Reparatie BBL-plek beschikbaar voor zelfstandige & enthousiaste medewerker-ICT

Als ICT-medewerker bij Mobielmakers heb je een veelzijdige en uitdagende rol waarin je verantwoordelijk bent voor diverse taken die bijdragen aan de efficiëntie en klanttevredenheid van ons bedrijf. Je zult dagelijks bezig zijn met het verbeteren van onze digitale en technische systemen, evenals het uitvoeren van reparatiewerkzaamheden. Hier is een overzicht van wat je op een typische dag kunt verwachten: -Verbetering van de website -Optimalisatie van de Productfeedmanager (voorraadsysteem) -Reparatiewerkzaamheden -Moederbordreparatie werkzaamheden -Inrichting ICT-omgeving nieuwe locatie

Naar wie zijn wij op zoek?

Bij Mobielmakers zoeken we een gedreven BBL-medewerker ICT. Je hebt een sterke interesse in technologie en basiskennis van computernetwerken, hardware en software. Je taken omvatten het verbeteren van onze website, optimaliseren van de productfeedmanager en uitvoeren van diverse reparaties, inclusief complexe moederbordreparaties. Je bent probleemoplossend, nauwkeurig, en hebt oog voor detail. Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel voor effectieve samenwerking met collega's en klanten. Je bent leergierig, proactief en past je snel aan nieuwe situaties en technologieën aan. We bieden een stimulerende werkomgeving met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je werkt in een jong, enthousiast team en profiteert van aantrekkelijke kortingen op onze producten en gezellige teamuitjes. Bij Mobielmakers krijg je de kans om te groeien en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Solliciteer nu en geef je carrière een vliegende start!

Wat biedt het bedrijf?

Mobielmakers Telecom & Reparaties biedt een dynamische en leerzame werkomgeving voor BBL-leerlingen die zich willen ontwikkelen tot verkoopspecialist. Wij zijn een hard groeiend bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden, waardoor je de kans krijgt om je carrière snel te ontwikkelen. Bij Mobielmakers kom je terecht in een enthousiast en jong team waar een goede sfeer centraal staat. We organiseren vier keer per jaar gezellige teamuitjes, zodat je je collega's ook buiten werktijd beter leert kennen. Daarnaast krijg je korting op al onze producten, inclusief toestellen, waardoor je altijd up-to-date bent met de nieuwste technologie. We hechten veel waarde aan zelfstandigheid en vertrouwen, dus je krijgt bij ons veel vrijheid in je werk. Dit stelt je in staat om je eigen ideeën in te brengen en jezelf verder te ontwikkelen in een ondersteunende en stimulerende omgeving.

Wat ga je leren?

  • Installeert en onderhoudt hardware, software en netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • B1-K1-W1 Maakt devices gebruiksklaar
  • B1-K1-W2 Installeert, configureert en onderhoudt software
  • B1-K1-W3 Monteert en/of configureert netwerk- en infrastructuuronderdelen
  • Handelt ICT-meldingen af en communiceert hierover
  • B1-K2-W1 Neemt ICT-meldingen aan en handelt deze af
  • B1-K2-W2 Overlegt en stemt af met derden

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder