Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek

Tecce Dak en Wand Ben Jij de perfectionist met 2 rechter handen en oog voor detail die wij zoeken?

Ons team werkt iedere dag op locatie aan de verfraaiing, met beplating van woonhuizen, schuren, loodsen, stallen, bedrijfshallen, kantoren en (nieuwbouw)projecten. Ook zijn wij importeur en leverancier van diverse bouwmaterialen. Ons werk gebied centreert zich voornamelijk in het oosten van Nederland. Je leert bij ons tekeningen lezen, klussen inmeten en zelfstandig platen/panelen en zetwerk monteren. Het betreft dan ook een leerbaan met zeer gevarieerde werkzaamheden van het maken van de offerte tot het plaatsen van geïsoleerde panelen tot het maken van Boeibeplating en Dakgoten. Hierbij maken wij gebruik van de benodigde veiligheidsvoorzieningen, klimmaterieel maar ook hoogwerkers. Je maakt constructies om beplating aan te monteren en soldeert Dakgoten etc.

Naar wie zijn wij op zoek?

* Waarborgen van de kwaliteit met oog voor detail, het moet er allemaal Supernetjes uitzien! (uiteraard met veel tijd om het onder de knie te krijgen) * Je hebt 2 rechter handen en kent de simpele gereedschappen; (schroevendraaier, boormachine etc.) * Regen en windbestendig en niet bang om op hoogte te werken; * Als persoon weet je van aanpakken, je schuwt het fysieke werk ook niet; * Woonachtig in de regio Haaksbergen, Enschede, Hengelo, Delden maar ook bereid om door heel Nederland te reizen voor je werk;

Wat biedt het bedrijf?

Door middel van een interne opleiding gaan wij jou opleiden tot monteur metalen daken en gevels!!!!! Binnen ons jonge en dynamische bedrijf leer je het vak, monteur metalen gevels en daken, Je leert hierbij de fijne kneepjes van het vak zoals Monteren, omgaan en werken met gereedschap, tekeningen lezen, samenwerken, plannen, logisch beredeneren en meer. Hierdoor kan jij in een kort tijdsbestek grote stappen maken in jouw ontwikkeling Nadat we een startdatum hebben besproken zullen we jouw VCA op onze kosten voor jou inplannen. Een functie in een dynamische en ambitieuze omgeving;. Werken binnen een informele organisatie met korte lijnen, waar veel aandacht is voor het personeel; Je komt te werken in een enorm leuk team en zult je bij het bedrijf al snel thuis voelen; Nadat jij je hebt bewezen als monteur, is er kans op een vast contract en behoort doorgroeien naar voorwerker met een werkbus ook tot de mogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Doet eenvoudig metaal-, installatie- en/of elektrotechnisch werk
  • P9-K1-W1 Zorgt voor een veilige werkplek
  • P9-K1-W2 Maakt (onderdelen van) producten en halffabricaten
  • P9-K1-W3 Ondersteunt bij metaal-, elektro- of installatiewerkzaamheden
  • P9-K1-W4 Bergt gereedschap, materieel en materiaal op en voert afval af

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder