Traiteurslager Frank Coppens
Wij zoeken iemand die verder wil komen in het slagersvak. In de breedste zin van het woord. Heb in het verleden een aantal leerlingen succesvol hun opleiding laten afronden.
Wat ga je leren?
- Voert verswerkzaamheden uit
- B1-K1-W1 Be- en/of verwerkt versproducten
- B1-K1-W2 Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
- B1-K1-W3 Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
- B1-K1-W4 Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
- Verleent service aan de klant
- B1-K2-W1 Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
- B1-K2-W2 Presenteert versproducten
- B1-K2-W3 Verzorgt de uitstraling van de locatie
- Bewaakt voorraad versproducten
- B1-K3-W1 Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
- B1-K3-W2 Slaat versproducten op
- B1-K3-W3 Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
- Coördineert werkzaamheden van de speciaalzaak of versafdeling(en)
- P2-K1-W1 Plant de werkzaamheden
- P2-K1-W2 Coördineert het versverwerkingsproces
- Ondersteunt de leidinggevende bij marketingstrategie en financieel beleid
- P2-K2-W1 Ondersteunt bij het analyseren van de markt
- P2-K2-W2 Ondersteunt bij efficiencyverbetering en/of kostenbeheersing
lees verder