Leidinggevende bakkerij

Bakker Van Vessem (Bakkerij) Leergierige en enthousiaste leerling gezocht voor de leukste Bakker!

Bakkerij van Vessem is constant bezig met vernieuwing en verbetering van producten en diensten. Geen dag bij ons is hetzelfde! Je zal flexibel inzetbaar zijn op diverse afdelingen binnen de bakkerij om zo ook de kans te krijgen om meer te leren over alle facetten. Leerling bakker Voor onze bakkerij in de Waarderpolder in Haarlem zijn wij op zoek naar leerlingen die het leuk vinden om bij ons te leren! Ben je nieuwsgierig hoe het er bij ons aan toe gaat? Kom dan gerust een keertje kijken! Mocht je interesse hebben kan je een e-mail sturen naar hr@vvlp.nl. Vergeet dan niet even een foto en een verhaaltje over jezelf toe te voegen! Wie weet tot snel!

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig Flexibel Fan van de ambachtelijke bakker Passie voor voeding en/of bakken Vriendelijk Enthousiast Geïnteresseerd

Wat biedt het bedrijf?

Een dynamische leeromgeving met afwisselende taken, waar je alle kneepjes van het vak kan leren! Uiteraard hebben we elke dag een lunch met vers brood en beleg. Daarnaast mag je bij elke stagedag in de bakkerij een personeelsbrood meenemen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P3-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P3-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P3-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P3-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P3-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P3-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten
  • Voert leidinggevende taken uit
  • P3-K3-W1 Maakt een operationeel plan
  • P3-K3-W2 Plant en verdeelt werkzaamheden
  • P3-K3-W3 Begroot financiën
  • P3-K3-W4 Beheert financiën
  • P3-K3-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid

lees verder