Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Beachclub Sandy Hill Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw, die niet bang is voor zand. Houd jij van zon, zee en strand, dan nodigen wij jou van harte uit om bij Beachclub Sandy Hill jouw stage te voltooien.

Wij verwachten een leergierig persoon, die zijn/ haar uitdaging op het strand ziet. Horeca op het strand is voortdurend bijsturen van inkopen/ rooster en al wat je nog meer kunt bedenken, daar het op het strand holen of stilstaan is. Je zal m.b.t. je stage op alle plekken in de bediening worden ingezet, waaronder ook de ontvangst (arrivé) van gasten en deze naar hun toegewezen plaats brengen. Daarnaast zul je o.a. ook bestellingen opnemen, uitserveren en uitruimen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een open en gastvrij karakter, waarmee je onze gasten verwelkomt en kunt bedienen. Oog voor details zou heel fijn zijn, maar is geen must, er valt namelijk nog genoeg te leren. Op drukke dagen moet je wel stressbestendig zijn en snelheid in je werk hebben, zonder de kwaliteit/ de gast uit het oog te verliezen.

Wat biedt het bedrijf?

Een leuk, spontaan en jong team, die van aanpakken weet en waar ook goed voor wordt gezorgd. Naast de drukke periodes van gasgeven, zijn er altijd wel momenten om met het team even te ontspannen als de werkzaamheden dat toelaten.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder