Bistrobar Indonesia
De student gaat bij ons op de vloer werken, en maakt deel uit van het bedienings team. Van opstarten van de vloer, tot het afsluiten van de vloer, en alle overige werkprocessen die hier vermeld staan.
Naar wie zijn wij op zoek?
Startniveau kennis leerling Werkervaring/vaktechnische vaardigheden zijn bij ons niet verplicht, basis vaardigheden zoals de hieronder benoemde overige vaardigheden zijn wel een grote pre. Wij vinden enthousiasme en werk ethiek velen malen belangrijker, en hechten hier dan ook gedurende de hele stage periode waarde aan. Startniveau vaardigheden leerling: Vaktechnische vaardigheden (LET OP! niet verplicht, wel een pré!) 1. Basisvaardigheden met een dienblad kunnen lopen. 2. Basisvaardiigheden opdekken tafels. 3. Basisvaardigheden met 3 borden lopen. Beroepsvaardigheden 1. De leerling dient teamgericht te zijn. 2. De leerling dient servicegericht te zijn. 3. De leerling kan planmatig werken. Sociale vaardigheden 1. De leerling kan actief luisteren. 2. De leerling stelt veel vragen. Persoonlijke eigenschap 1. De leerling dient sociaal en leergierig te zijn.
Wat biedt het bedrijf?
Ons bedrijf heeft ontzettend veel passie voor het werkgebied. Iedereen doet het werk met liefde en passie. Deze passie willen we graag delen en verspreiden. We staan bekend om ons familie gevoel binnen het team, zijn een heel groot bedrijf in onze tak, zijn open en transparant en hebben een plat organogram. Dit alles willen wij inzetten om een veilige, uitdagende en persoonlijke praktijk leer plek aan te bieden en zijn. We vinden dat wij een perfect voorbeeld zijn van waarom de horeca zo een ontzettend mooi vakgebied is.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan