Ratatouille Gastheer/Gastvrouw worden op het allerhoogste niveau in Haarlem?!?! Bij Ratatouille kan dit.
Kom bij ons als leerling werken. Dan zul je mee proeven wat de Horeca je brengt op het hoogste niveau. Samenwerken met collega's die alle facetten van de horeca al hebben gezien. Hier kun je veel van leren. De mooiste gerechten, wijnen, en servies om mee te werken. Leer hoe je gasten de "ultieme experience" laat beleven!
Naar wie zijn wij op zoek?
Basis serveertechnieken, oog voor details en discipline. Nederlands en Engels kunnen spreken.
Wat biedt het bedrijf?
We werken met een klein hecht team, altijd gezellig, samen hapje eten tussen 17:00 en 18:00. Daarnaast heb je ook kans op een vaste aanstelling.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers