Restaurant Fris Leuke collega bediening gezocht bij een mooi restaurant op niveau in Haarlem
Wil jij bij Fris werken in een leuk en dynamisch team? Wij hebben oog voor detail en streven naar een ultieme beleving voor de gast. Samen met de Restaurant Manager het operationeel aansturen van het team in een meewerkende rol. Je rapporteert direct aan de Restaurant Manager. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is natuurlijk er voor te zorgen dat iedere gast een overload aan aandacht krijgt en met een fantastische ervaring de deur uit gaat. Meewerkende rol als gastheer/gastvrouw; het ontvangen van gasten en het leveren van topservice. Nauw samenwerken met de Restaurant Manager en Chef Kok door te evalueren en bij te stellen op dagelijkse basis. Gastencontact.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Productkennis - Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en/of Engels - Passie voor gastronomie - Een flexibele instelling, bereid om in wisselende diensten te werken - Je bent een teamplayer, stressbestendig en kunt zelfstandig werken
Wat biedt het bedrijf?
- Fulltime dienstverband binnen een fijn team en een professionele organisatie. We vinden de werk/privé balans zeker belangrijk en daarom is een 4-daagse werkweek bij ons de standaard! - Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd - Bedrijfskortingen - Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zou je bijvoorbeeld graag jouw kennis willen verdiepen, dat behoort zeker tot de mogelijkheden! - Gezellige teamuitjes en borrels - Je wordt onderdeel van een een succesvol, groeiend bedrijf met genoeg doorgroeimogelijkheden, om jouw ambities waar te maken
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan