Restaurant Fris Leuke collega bediening gezocht bij een mooi restaurant op niveau in Haarlem
Wil jij bij Fris werken in een leuk en dynamisch team? Wij hebben oog voor detail en streven naar een ultieme beleving voor de gast. Samen met de Restaurant Manager het operationeel aansturen van het team in een meewerkende rol. Je rapporteert direct aan de Restaurant Manager. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is natuurlijk er voor te zorgen dat iedere gast een overload aan aandacht krijgt en met een fantastische ervaring de deur uit gaat. Meewerkende rol als gastheer/gastvrouw; het ontvangen van gasten en het leveren van topservice. Nauw samenwerken met de Restaurant Manager en Chef Kok door te evalueren en bij te stellen op dagelijkse basis. Gastencontact.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Productkennis - Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en/of Engels - Passie voor gastronomie - Een flexibele instelling, bereid om in wisselende diensten te werken - Je bent een teamplayer, stressbestendig en kunt zelfstandig werken
Wat biedt het bedrijf?
- Fulltime dienstverband binnen een fijn team en een professionele organisatie. We vinden de werk/privé balans zeker belangrijk en daarom is een 4-daagse werkweek bij ons de standaard! - Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd - Bedrijfskortingen - Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zou je bijvoorbeeld graag jouw kennis willen verdiepen, dat behoort zeker tot de mogelijkheden! - Gezellige teamuitjes en borrels - Je wordt onderdeel van een een succesvol, groeiend bedrijf met genoeg doorgroeimogelijkheden, om jouw ambities waar te maken
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Kenmerken
- Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan