Marketing & Communication Specialist

Sloterplas Management B.V. Boost je online marketing skills bij SLPM: Stage voor online marketing specialisten!

Als online marketing stagiair ben je volwaardig onderdeel van het team marketing specialisten én werk je gelijk voor toffe klanten. Geen koffie halen en kopietjes maken dus, maar écht aan de slag gaan. En wel met de volgende taken: - Analyseren van data in o.a. Google Analytics en andere tools; - Optimaliseren van marketing campagnes (Google Ads, Facebook Ads en LinkedIn Ads); - Websites van klanten beter vindbaar maken dankzij SEO en SEA; - Het actueel houden van onze website en social media (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en YouTube). Kortom, jij helpt onze klanten om hun bedrijf op de kaart te zetten. Dit doe je vanuit de kennis die je op hebt gedaan tijdens je studie. Uiteraard helpt het team jou met hun jarenlange praktijkervaring. Ook draag je bij aan de online marketing van SLPM. Jij bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van onze website en het creëren van berichten voor onze socials die likes opleveren. Thumbs up!

Naar wie zijn wij op zoek?

Als online marketing stagiair hoef je nog niet alles al te kunnen. Je leert veel on the job. Wel zijn we op zoek naar een stagiair die al basiskennis heeft van online marketing en die staat te trappelen om praktijkervaring op te doen. De ideale kandidaat: - Volgt een mbo studie op het gebied van (online) marketing; - Heeft passie voor online marketing; - Is proactief, creatief en gemotiveerd; - Heeft ervaring met online advertising (Google Ads, Facebook Ads en LinkedIn Ads); - Heeft kennis van analytische tools zoals Google Analytics; - Heeft kennis van marketing automation zoals HubSpot; - Is minimaal 20 weken beschikbaar; - En heeft kennis van WordPress.

Wat biedt het bedrijf?

Als stagiair online marketing voeg jij echt iets toe aan onze organisatie. En daar geven we je graag wat voor terug: - Goede begeleiding; je krijgt een stagebegeleider die voor je klaarstaat en met jou meedenkt. - Uitdagende werkzaamheden waar je echt wat van leert. - Een informele werkplek waar eigen initiatieven worden beloond. Heb jij een tof plan om meer bereik te realiseren op onze social-mediapagina’s? Laat dan zeker van je horen. - Een leuke werksfeer met jonge slimme collega’s. Binnen onze organisatie is geen hiërarchie. Je kunt gewoon met iedereen een praatje maken of een kopje koffie drinken. - Een toffe werkplek in het gezelligste pand van Haarlem. - En natuurlijk een marktconforme stagevergoeding.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder