Mediavormgever

Sloterplas Management B.V. Ontwerp de toekomst van marketing: Design Mediavormgeving stage bij SLPM

Ga de uitdaging aan om toffe concepten en unieke designs te bedenken voor verschillende opdrachtgevers. Bij ons krijg je een leuke, informele stageplek waar jouw eigen initiatieven worden beloond. Heb jij een creatief plan voor een media project? Wij zijn benieuwd! We beginnen elke werkweek vaak met een lekker kopje koffie of thee. Vervolgens vinden we het natuurlijk leuk om nog even kort bij te kletsen over het weekend. Dan gaan we met z’n allen aan de slag! Als stagiair design ga je samen met je begeleider brainstormen over het ontwerpen en realiseren van een breed scala aan visuele materialen. Denk aan online advertenties, flyers tot logo’s of branding elementen. Samen bedenk je de meest innovatieve en effectieve media of design strategieën. Bij SLPM krijg je een gouden kans om je grafische vormgevingsvaardigheden snel te ontwikkelen en te versterken in de praktijk. Je werkt dagelijks aan uitdagende concepten voor verschillende opdrachtgevers.

Naar wie zijn wij op zoek?

De ideale kandidaat voor onze mediavormgever stage - Je bent een creatief talent met een oog voor detail en op zoek naar een stage waarbij je van begin tot eind betrokken bent bij gave projecten. - Je studeert grafische vormgeving of hebt een vergelijkbare ervaring. - Je hebt kennis van Canva, Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator. - Je bent enthousiast en hebt de ambitie om je vormgevingsvaardigheden te verbreden.

Wat biedt het bedrijf?

Als stagiairdesign / mediavormgeving voeg jij echt iets toe aan onze organisatie. En daar geven we je graag wat voor terug: - Goede begeleiding; je krijgt een stagebegeleider die voor je klaarstaat en met jou meedenkt. - Uitdagende werkzaamheden waar je echt wat van leert. - Een informele werkplek waar eigen initiatieven worden beloond. Heb jij een tof plan om meer bereik te realiseren op onze social-mediapagina’s? Laat dan zeker van je horen. - Een leuke werksfeer met jonge slimme collega’s. Binnen onze organisatie is geen hiërarchie. Je kunt gewoon met iedereen een praatje maken of een kopje koffie drinken. - Een toffe werkplek in het gezelligste pand van Haarlem. - En natuurlijk een marktconforme stagevergoeding.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder