Assistent dienstverlening

Stichting De Baan Enthousiaste en gezellige stagiaire Assistent Dienstverlening bij Stichting De Baan

ls stagiair Assistent Dienstverlening speel je een belangrijke rol in het ondersteunen van onze dagelijkse activiteiten en zorgdiensten. Je werkt nauw samen met ons team van professionals en vrijwilligers om te zorgen voor een soepele en gastvrije omgeving voor onze deelnemers. Taken en verantwoordelijkheden Ondersteuning van dagelijkse activiteiten: Helpen bij het organiseren en uitvoeren van recreatieve en sociale activiteiten. Assisteren bij zorgtaken: Ondersteunen van deelnemers bij persoonlijke verzorging en dagelijkse routines. Gastvrijheid: Zorgdragen voor een warm welkom en een gastvrije omgeving voor alle deelnemers. Administratieve taken: Helpen met lichte administratieve werkzaamheden zoals het bijhouden van registratie en rapportages. Teamwerk: Samenwerken met collega’s en vrijwilligers om een veilige en plezierige omgeving te garanderen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij een gemotiveerde student Assistent Dienstverlening en op zoek naar een boeiende en leerzame stageplek? Wil je bijdragen aan de ondersteuning en het welzijn van mensen met een verstandelijke beperking? Dan hebben wij een geweldige stageplek voor jou bij Stichting De Baan! Je volgt een opleiding Assistent Dienstverlening. Je hebt een passie voor het ondersteunen van mensen met een verstandelijke beperking. Je bent vriendelijk, geduldig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt goed samenwerken en bent communicatief sterk. Je bent flexibel, nauwkeurig en hebt oog voor detail.

Wat biedt het bedrijf?

Stichting De Baan, de leukste en gezelligste stichting van Haarlem en omstreken, zet zich in voor mensen met een verstandelijke beperking door het organiseren van diverse recreatieve en sociale activiteiten. Onze missie is om een inclusieve en plezierige omgeving te creëren waar iedereen zichzelf kan zijn en zich gewaardeerd voelt. We hebben meer dan 40 verschillende clubs en activiteiten.

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Voert ondersteunende werkzaamheden uit
  • P2-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes gebruiksklaar
  • P2-K1-W2 Voert ondersteunende dienstverlenende taken uit in werk-, woon- en leefomgeving
  • P2-K1-W3 Staat derden te woord en verwijst hen door

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder