Zelfstandig werkend kok

the HARLEM Social Club Leren en werken in de leukste wijnbar van Nederland!

Leren en werken in de leukste wijnbar van Nederland. Je wordt begeleid door een leermeester met enorm veel internationale horeca-ervaring die alle kennis wil overdragen aan gemotiveerde studenten. We werken met een klein team om de gasten in de watten te leggen en ze de mooiste wijnen en gerechten te laten proeven. We organiseren regelmatig leuke events en spelen een actieve rol in de stad. We werken volgens de visie en gedachtegoed van Covey, Hostmanship, Danny Meyer, Napoleon Hill en Simon Sinek. De wijnbar heeft 60 zitplaatsen, een proefruimte met 20 zitplaatsen en een klein terras voor 20 personen. Er zijn 90 wijnen per glas, een wijnkaart met 160 wijnen en een menukaart met leuke en creatieve kleine gerechtjes to share en easy dining. Jouw input wordt zeer gewaardeerd en staan open om nieuwe dingen te proberen. Je ontvangt een stagevergoeding.

Naar wie zijn wij op zoek?

je hebt een 'can do' mentaliteit je bent zeer pro actief naar gasten en collega's je bent punctueel, afspraak is afspraak Gastvrijheid zit in je genen Je hebt humor Je bent comfortabel om te communiceren met gasten en collega's Je bent verzorgd en gestructureerd Je kunt makkelijk het overzicht houden Je begrijpt dat kwaliteit de essentie is van alles wat je doet

Wat biedt het bedrijf?

MISSIE the HARLEM Social Club is de best gewaardeerde wijnbar van Haarlem, de fijnste plek om te werken en betrouwbare partner om zaken mee te doen, betrokken in de community en bewust van onze ecologische footprint en daarom winstgevend. WAARDEN We zorgen eerst en vooral voor elkaar en dan voor de rest We zorgen samen voor een veilige omgeving en respect zodat je lekker jezelf kunt zijn en zelf beslissingen mag en moet nemen We zijn steeds zelf verantwoordelijk voor alles wat er gebeurt We leren actief door om onszelf en daarmee de wijnbar te verbeteren We geven altijd het beste van onszelf, daar hebben onze gasten recht op We creƫren fans door steeds pro-actief de interactie aan te gaan We zijn altijd optimistisch, slim, oprecht en betrouwbaar We vieren en delen succes uitbundig met elkaar MISSION STATEMENT Wij geloven dat in alles wat we doen er geen hoger doel is dan het welbehagen van de mensen die we dienen CREDO Wat fijn dat je er bent!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder