Retailspecialist

Wine by Bas Gemotiveerd leren en lol in wijn ontwikkelen in een Wijnspeciaalzaak & Proeflokaal zonder kapsones? Wine by Bas gaat kundig en gast- en klantgericht om met wijn, maar elitair geneuzel tref je niet aan. Voetjes op de vloer, aanpakken en enthousiasme aan!

Wijnwinkel en proeflokaal Wine by Bas verstrekken diverse diensten en services. Met een collectie van ongeveer 700 wijnen van luxe huiswijn tot ultra-niche kwaliteit kom je in aanraking met een breed scala van kwaliteitswijnen. Het winkelwerk houdt voorraadbeheer, verzorging van presentatie en kassawerkzaamheden in met voor de manager- en ondernemersprofielen ook administratieve werkzaamheden alsmede creatief meedenken en mogelijk het beheren van een project als het opzetten van verbeteringsplannen van presentatie, optimaliseren van administratieve processen en social media activiteiten. In ons proeflokaal organiseren wij Wijncursussen ( waar je tijdens de stageperiode de gelegenheid toe krijgt kostenloos aan mag deelnemen ) op de Wijnacademie methode SDEN Niveaus 1, 2 en 3. Daarnaast organiseren we Themaproeverijen en High Wine arrangementen. Deze licht aan horeca grenzende werkzaamheden vereisen gastdame(of heer-)schap en een gevoel voor detail zoals in de winkel gewenst.

Naar wie zijn wij op zoek?

Belangrijk betreffende vaardigheden zijn op de eerste plaats een must als deze competenties: * Klantgericht zijn * Leergierig * Actieve werkhouding, zien is doen en een Checklist met dagelijkse klusjes is simpelweg een tool die jouw dagelijks overzicht biedt ipv een "moetje". * Zelfredzaam zijn of iig willen worden ( eigen werk goed organiseren ) Daarnaast is het al snel 2-0 als een stagiair beschikt over de volgende competenties of de interesse heeft te groeien in de volgende vaardigheden: * Interesse in wijnkennis * Interesse in gastronomie * Doelgerichtheid en/of perfectionistisch zijn loont zeker ook, want hoe strakker en vlotter de proceswerkzaamheden af zijn, hoe eerder we jouw creatieve en organisatorische talent verder kunnen ontwikkelen. * Handigheid met computersystemen: Onze kassaPC bediendt per touchscreen de gehele collectie, de email, Whatsapp Business en alle media, waardoor onze reactiesnelheid naar onze gasten en klandizie optimaal kan zijn.

Wat biedt het bedrijf?

Ons leerbedrijf biedt een belangrijk en duidelijk gevoel van onderdeel zijn van een onderneming en we smachten naar die gepassioneerde stagiair die in onze flexx-poule of tot een vaste aanstelling kan doorgroeien voor X uren per week. Je kunt iedere stagedag groeien en contacten ontwikkelen in horeca- en het wijnhandelnetwerk. Meer leren over wijn? Nogmaals: Deelname aan de cursussen is voor jou een secundair arbeidsvoordeel, dus gratis deelname is geboden.

Wat ga je leren?

  • Verleent hospitality, adviseert en verkoopt in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant en begeleidt de klantreis in de verkoopomgeving
  • B1-K1-W2 Voert gespecialiseerde adviesgesprekken met klanten
  • B1-K1-W3 Handelt de verkoop af en/of rondt de klantreis in de verkoopomgeving af
  • B1-K1-W4 Verdiept zich in producten en diensten van de retailonderneming
  • Voert retailondersteunende en professionaliserende taken uit
  • B1-K2-W1 Werkt aan professionaliteit in de retailorganisatie
  • B1-K2-W2 Verzorgt de goederenstroom en geeft aanwijzingen
  • B1-K2-W3 Verzorgt de artikelpresentatie en/of visual merchandising
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W4 Begeleidt, ondersteunt en instrueert collega’s
  • B1-K2-W5 Doet operationele verbetervoorstellen

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder